Camping livet

Bebisfri, trötthet och sista natten

DSC_4433

 

Hej fina. Söndag och solen visar sig, stundtals blir det kokhett här i förtältet.  I går skickade syrran sms och sa att hon och Mattias kunde ta hundarna från i går tills i morgon när jag går av mina nattpass, så i dag är jag “barnledig” och hade hoppats på att få sova länge. .. Vaknad automatiskt vid 13 tiden och kollade efter kamphundarna i fall dom behövde gå ut ?! Just det, barnfri så jag kan ju sova vidare, men tror ni jag kunde det?

Nej då ska man ligga obekvämt, kissnödig som få och piggnade till. Så jag fick snabbt på mig kläder och tog med mig schampo och handduk. Morgon kiss och en dusch. Sen var jag människa igen.

En latte, läsa lite bloggar och bara slappna av. Fixade lite käk, värmde köttfärs och pasta. Varit och surrat lite med Anki och nu sitter jag här i förtältet igen och känner stor glädje över att jag bara har i natt kvar att jobba sen lite ledighet. Kroppen börjar säga i från, det har varit lite väl mycket jobb den senaste månaden, fasta jobbet, extra jobb och så fotojobb. Så jävla kul är det när det är fullt upp, men nu känner jag att jag måste ta och vila kroppen lite, ta mig till gymmet och röra på mig och njuta av att faktiskt vara lite ledig. Ett extra pass inbokat på fredag och så ser jag fram söndagens porträttfotografering.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Confessions of a Shopaholic 21 juni, 2015 at 17:20

  hej Tommy!
  tänkte att du också vore intresserad av detta inlägg. Så bra som möjligt om så månag som möjligt av oss bloggare får del av det 🙂
  http://vicktoria.malmolife.se/malmo/foretag-som-lurar-bloggare-se-upp/

 • Reply kaffehörnan 21 juni, 2015 at 21:42

  Vad skön lyx att du blev lite barnledig

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.