Livsstil

Midsommar, sol och trötthet

DSC_4427

 

Hej fina.  Hur har ni det ? Håller ni hårt i huvudet och midsommardagen består av ångest över karatefyllan som blev i går? inte jag. Jag vaknade för lite mer än 1 timma sen och har sovit som en liten bebis.

Midsommar bestod av skyfall med regn. Himlen öpnade sig och jag och kamphundarna packade bilen och körde in till Malmö för midsommarmiddag med syrran. Vi körde på grillad kyckling, jag fixade hemmagjord potatisallad = smaklökarna älskade, vitlöksbröd och självfallet en chokladbomb till kaffet.  Matkoman kom snabbt och sen begav jag mig för att fortsätta midsommar på jobbet.

I dag skiner solen vilket är fantastiskt. Men inte inte så att man vågar sig ut i solsängen med tanke på de svarta molnen så det lär väl bli regn även i dag. Gräsmattorna har ju fått sin beskärda del av vatten i alla fall.

Jag är oerhört trött i kroppen. I natt har snoret runnit, någon har kasta snorbakterier på mig.  Men i dag är det inget snorande men kroppen är totalt slut. Magen har varit kaos i natt p.g.a all laktos och jag får fan skylla mig själv som åt så mycket laktos i går och i dag får jag sona, kroppen är sliten och värken gör att jag är trött i dag. Jag börjar helt enkelt dagen med fröskal som jag ska dricka som är bra för magen, D-vitamin och algtabletterna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.