Camping livet

Campande bögar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kom vi ner till husvagnen och ska spendera säsongens sista dagar här nere. Det har varit en kort sommar och alldeles för lite tid här nere. Och ja, eftersom sjömannen ska ut tidigare på jobb denna gången så får vi packa ner nu till helgen och därmed är säsongen över och ja, vi måste packa ner till helgen då campingen har valt att vi ska vara ute från campingen fredag den 23/9 senast kl 15. Varför i helvete lägger man sista dagen en fredag och inte en söndag? En vardag .. Jag förstår det verkligen inte.

Det är otroligt skönt att komma ner, så i går slappade vi bara, käkade middag, plockade undan och kamphundarna njuter av att springa fritt, skälla och bara vara. Och Gizmo, ja han sitter som ni ser på favoritplatsen och spanar. Ibland önskar jag att jag kunde få byta liv med denna herre .. att bara få sitta och titta ut i världen , utan massa krav mer än att man ska göra sina behov ute .. Fy fan vad skönt!

Jag har lediga dagar och ska verkligen ta vara på den. Promenader och röra på kroppen, för kroppen mår inte alls bra. Jag har så fruktansvärt ont i mina leder i mina knän, kroppen är trött och jag har varit alldeles för lat och inte rört på mig. Röra på mig och rensa tankarna och hoppas på att jag ska bli lite klokare i vissa beslut.

Och ikväll . . ja jag tar nog fan och kopplar rosé intravenöst oxå. Fylla på rosé depåerna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.