Livsstil

Blå slagen

Livet rullar på i 190.

Hej onsdag och hej träningsvärk och ömmande kropp. Första veckan på jobbet detta året kickas i gång med full fart , det blandas med både arbete och med utbildningar. I går tisdag höll jag utbildning för kollegor på jobbet och det resulterar i blåmärke och ömmande kropp och i dag har jag suttit i skolbänken hela dagen och fortsatt på dag 2 i Handledarutbildningen jag går och nu resten av veckan är det jobb.

Dagarna springer alltså iväg och jag hinner inte riktigt med att uppdatera som jag önskar, men jag mår förutom att jag är lite öm och blå i kroppen bra. Sjömannen är tyvärr på jobb men jag och kamphunden försöker ha kontroll över hemmet ändå, tråkigt men vi får det att gå.

Jag hade tänkt att jag skulle på gymmet i dag, men jag känner att med tanke på hur den värker och med min fibromyalgi så får det helt enkelt bli en vilodag till för att inte riskera att värkhelvettet tar över för mycket. Så vi har varit ute på promenad, kört i gång en maskin med tvätt och så jag ska väl passa på att skriva in mitt schema i nya kalendern som jag fick från jobb och strukturera upp livet lite, vi får helt enkelt se hur länge jag är duktig på att strukturera upp livet  haha!

Hur har ni det ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.