Livsstil

Plugg söndag

Plugg söndag.

Söndag och helgen går mot sitt slut. Dagarna bara springer iväg och visst fasiken känns det bra? Jag har siktet inställt på våren och är så trött på Januari och vet att den tradiga Februari är snart här.

Helgen har varit lugn, det har varit mycket fokus på vila och återhämtning. Jag har varit extremt trött i kroppen under lördagen så det blev inget gym där inte och i dag söndag vaknar jag upp med en helt annan energi, kamphunden fick en rejäl morgonpromenad i regnet och jag har pluggat. Jag har skickat in uppgifterna till Handledarutbildningen jag går och jag har en känsla att en av uppgifterna kanske behöver kompletteras, men då får jag ta det då haha.

Annars har jag inga större planer för dagen mer än jag verkligen måste handla toapapper, för nu jävlar är det snart kris i bygget och i eftermiddag ska jag tanka bilen och köra till Svedala för middag hos Syrran, Mattias och Thea. Dom frågade i går om jag ville komma och käka tacos och ja, det kan jag fan inte tacka nej till haha.

Så denna söndag blir bra. Eventuellt att jag drar en runda förbi Blomsterlandet då dom har 50% på gröna växter och jag är sugen på en liten monstera Monkey mask. Och så har jag nedräkning, för till veckan kommer sjömannen äntligen hem igen. Som vi längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Denise Taylor 12 januari, 2020 at 10:58

    Ja just nu börjar även jag längta till våren och sommaren, trött på detta gråa väder. Inte alls roligt! Vill kunna njuta av promenaderna ute.
    Låter som du kommer få en rätt fin dag 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.