Livsstil

Porträtt

Ser ni vilket fantastiskt porträtt?
Denna bild blev jag taggad i på instagram där det var ett konto som helt plötsligt, utan min vetskap hade ritat av mig. Im Shoocked och så hedrad. Tack, tusen tusen tack.  In och följ mig på instagram ( Tommytott ) där du även kan se personens konto som har ritat av mig och andra hbtq människor som tydligen berör och betyder en hel del för hbtq community.

Fredag och veckans jobb är avklarat och det blev en lång dag för mig, kliva upp tidigt och sen haft full upp och nu har jag äntligen slagit ner röven i soffan med kamphunden , datorn och lite skön musik och bara andas ut och ler. Ibland undrar jag var jag får all energi i från.

Hur har ni det ikväll?

Jag har det fint och är lite slut i huvudet så orden vill inte riktigt fram. Fingrarna vill dansa fram på tangentbordet, men orden står bara still. I morgon lördag hämtas stolar och bordet och eventuellt beroende på vad det är för väder i morgon så kommer dom och hämtar soffan oxå. Allt hänger på vädret, för är det detta skitväder även i morgon så finns inte släpvagnen dom skulle låna och bärhjälpen behöver jobba – så ja vi får se hur morgondagen blir och ser ut.  Det blir nog att dra över med dammsugaren, vattna blommor och fortsätta att packa och rensa ut bland flyttkasoet här hemma. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills tisdag kväll, då kommer äntligen sjömannen hem och jag får lite kärlek, värme och förhoppningsvis ömhet haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.