Livsstil

Black week shopping, burgare och slappar kväll

Hemmagjord burgare.

Herregud vilken hunger jag kände. Och när man är vrålhungrig och går till affären för att handla de få ingredienser vi  inte hade hemma till de hemmagjorda burgarna så kollade jag på sjömannen och sa, vi får fan göra 2 burgare var för att mätta dessa kroppar. Jag fick i mig en och det gick i en jävla fart .. mättnaden i denna kroppen nu alltså.

Det har alltså varit en aktiv dag och vi har inte riktigt hunnit med dagens to-do-list och jag känner bara, det hinns med en annan dag haha. Sån jävla fail, men saker tar fan längre tid än vad man tänkt sig, men detta hann vi med:
Promenad till MM Sports.
Tvätta
– Vika tvätt
Vattna alla blommor
– Dammsuga
Cykla minst 1.5 mil
– Fotografera och filma content och samarbeten.

Det blev en promenad på dryga 8 km fram och tillbaka till MM Sports för att inhandla lite på Black week och sen blev det en cykelrunda på 2 mil. Heja oss.  Och vika tvätten som hänger på tvättstället, dammsuga och fotografera och filma content och samarbeten får jag göra i morgon innan jobbet, ikväll känner jag bara för att logga ut och inte alls fokusera på något mer än vila ikväll. De 2 lediga dagarna sprang iväg och nu laddar jag upp för en helg på jobbet.

Vill därför önska er en fantastisk torsdagkväll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 27 november, 2020 at 12:45

    Oh så gott det där såg ut =D, nom nom

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.