Livsstil

Black friday, helgjobb och var rädd om er

| Inlägget är i betalt samarbete med Homie_lifeinbalance.

Produkter får kropp och hem.

Black friday är i gång och i dag vaknade jag upp till snäppet fler mail än igår och det plingar ofta i mobilen. Hur fasiken får företag tillgång till ens mobilnummer och hur tänker dom? Jag fick sms i dag på morgonen och snygga underkläder för kvinnor ?  Ja jag tänker att sjömannen inte riktigt går i gång på mig i en spetts-bh och stringtrosor .. ja inte skulle jag själv känna mig så sexig heller för den delen haha. Men heja företagen för sitt engagemang.

Jag kör samarbete med Homielifeinbalance på instagram men tänker jag kan tipsa er om deras grymma produkter och därför märker jag även inlägget här i bloggen med samarbete, även fast det inte ingår i avtalet, men för att göra rätt för mig så kör vi på reklammärkning.  Jag älskar deras produkter och kan tips om deras Body oil för vintertorr hy samt i rådande pandemi deras Desi Creme – en återfuktande handdesinfektion med havtornextrakt och pepparmyntolja – sprita händerna och var rädd om er. Och är du sugen på shoppa, så använda koden BF_Tommytott30 så får du 30% på hela köpet, från i dag 27/11 till den 29/11.

Jag sitter just nu i soffan och laddar upp för kvälls jobb och sen jobb hela helgen. Så vi får helt enkelt se hur det blir med uppdatering här i helgen, det beror på hur kroppen mår och om jag har något spännande att dela med mig av.  Men jag vill ge er alla en heads up, ni som är lediga i helgen och längtat till ledighet. Skippa tillställningar, inbjudningar till kalas och allt vad det nu är, just nu är inte dessa festligheter prio alls , utan vi bör hjälpas åt för att minska spridningen. Det är allvarligt nu vänner!

 

Ha en fin fredag och var rädd om varandra- Trevlig helg!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 27 november, 2020 at 14:01

    var rädda om er ni med, och de ljusstakarna är så vackra =D.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.