Livsstil

Eventfotograf, hundkräk och frisören

DSC_6749

Godmorgon fina. Jag är trött som fan, känns inte som jag riktigt fått sova ut men nu är jag uppe , kamphundarna är rastade och jag har gjort en latte. Igår kväll var jag eventfotograf till Femme collection på Marty här i Malmö. 160 kvinnor som stod i kö för att få komma in och träffa Hannah Graaf och gänget, kolla på de snygga kläderna, mingla och umgås. Stämningen var som vanligt på topp och jag fick många härliga kramar!

Vi har en krasslig liten kamphund här hemma. Älskade lilla Gizmo är hängig och har kräkts ett par gånger. I natt har han inte alls kräkts vilket jag trodde, det kom en liten kladd nu på morgonen, han ville absolut inte vara ute. Så medan töserna fick mat så får han glatt vänta. Skonkost ska han få i ett par dagar, så nu kokas det ris och senare ska vi iväg till veterinären och köpa lite godartade bakterier som han ska få.

Jag har möte på jobbet nu på morgonen, sen hem och fixa lite innan jag och sjömannen promenerar bort till en ny frisör. Nu ska de ofriserade pudlarna få sig en omgång, det börjar bli lite väl långt för att jag bara ska trimma sidorna själv, den där pottan som var inne på tidigt 90-tal ska vi verkligen inte välkomna tillbaka 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 29 oktober, 2015 at 09:19

  Här i våra trakter går det kennelhosta nu, det är inte så att han småhostar eller harklar sig också och det är vitt skum som kommer upp? I så fall ska han hålla sig lugn o vila mycket.

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:32

   Efter lite skonkost så är det inga mer kräkningar och den gamla vanliga Gizmo. Vi försöker dock att han ska vila lite eftersom han kräkts rätt mycket..

 • Reply Johanna 30 oktober, 2015 at 17:33

  Hej! 🙂
  Tänkte bara fråga om man kommer kunna få tillgång till bilderna från eventet i onsdags på något sätt?
  Ha en trevlig helg!
  Johanna

  • Reply tommytott 31 oktober, 2015 at 01:06

   Hej! 🙂

   En del foton ligger nu uppe här i min blogg, jag ska försöka gå igenom fotona en gång till och se om det finns fler som är så pass bra för att visas! 😀

   Trevlig helg till dig med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.