Livsstil

Blivit med bil, terrordåd och livet

Totten, du är ju en sån där bloggare och det har jag tydligen förträngt under en par dagar eller snarare över en vecka. Livet stannar ibland upp och jag har funderat en del på jobb, träning och livet överlag. Jag har vikariat i 2.5 månad till sen får jag helt enkelt se, men allt löser sig. Träningen måste jag börja ta tag i på riktigt, detta fungerar inte. Jag fattar inte varför att lata sig och äta godis ska vara mer lockande än en kropp som mår bra? Att jag sedan jobbat röven av mig och inte haft varken motivation eller tid och ork gör ju sitt oxå. Men det kommer väl det oxå?

Och appropå livet så lamslogs Sverige i fredags när huvudstaden Stockholm blev utsatt för terrordåd . Fruktansvärt och alla tankar till offren och deras familj och vänner. Detta sker ofta i andra länder och många har tänkt att det sker inte här i Sverige, nu råkade vi ut för detta. Livet stannade upp , men någonstans måste man ju fortsätta, så nu känner det bra att blogga igen. Och pauser behövs ju.

Under tiden jag varit borta har jag hunnit bli med bil. I torsdagskväll körde vi till Helsingborg och kollade på bil och den blev min. Jag fick den av sjömannen då vi under en längre tid funderat på skaffa en till bil. Jag har varit utan egen bil sedan februari förra året då jag var med om trafikolycka och bilen skrotades. Nu närmar vi oss sommaren och husvagnslivet ska påbörjas igen och då behöver vi en till bil för att inte sjömannen ska bli strandad på campingen när jag jobbar, så en blå lite fara fick det bli, en Suzuki Ignis Sport, går som satan och låter allmänt skramligt när man kör.. haha, jag dör, men den passar mig perfekt att köra i stan och mellan husvagnen och jobbet.

Så nu ska jag väl försöka uppdatera lite mer ofta här igen. Och äntligen, i dag fick jag tag på den nya nocco och jag dog, favoriten Tropical hamnade på plats 2, då Caribbean tog solklart första platsen. Nu måste jag kolla min kalender och maila till Malin. Vi var ju på gång med podden men det har stått stilla och nu måste vi komma i gång. För jag vill verkligen köra i gång med podden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.