Livsstil

Heal the world, make it a better place

dsc_2942

Ett vitt täcke över Malmö  .. skratta eller gråta?

Onsdag morgon. Och i dag pryder mitt Facebook flöde varannan uppdatering om att Malmö har blivit vitbeklädd och varannan handlar om att det numera är en homofobisk, rastistisk och kvinno-föraktande man som leder världen och USA!  Jag har följt valvakan hela natten, för det har ju sänts på varje kanal under hela natten och jag som ärligt, med handen på hjärtat avskyr politik och är så långt i från insatt i vad som är bäst, vilka man ska rösta på och varför. Men med tanke på att världens skakades hela natten så var jag ju tvungen att göra research gällande vad folk tycker och tänker och vad som egentligen händer ?

Trump visste jag redan innan lite om  och jag aldrig haft ett gott öga till den mannen som är rasistisk, homofobisk och emot samkönade äktenskap och är en kvinnoföraktande gris. Och stora rubriker läser man nu om att det andra stora rövhålet Putin firar Mr trump´s seger och hoppas på bra sammarebete ..? Seriöst, är det bara mitt rövhål som börjar rycka och krampa av rädsla?

Men nu lämnar jag det politiska dramat åt sidan, jag är som sagt inte så djupt insatt att jag känner att jag vågar och kan uttrycka mig mer i frågan, men det kanske är på tiden att jag lägger ner mer energi på att engagera mig i politiken i Sverige oxå? Men jag drar mig som sagt för det är så fel, min sexualitet och andras hudfärg ska inte blandas ihop med de politiska och det står jag fast vid.  Jag ser i alla fall fram emot och hoppas att både Blondinbella och Meekatt slår sig in i denna debatt om valvakan och det nya styret som härskar över USA och Världen- Det är 2 kvinnor som är grymma debattörer och ofta har sunda och bra värderingar!

Ja och med det sagt och det vita möget som lagt sig över Malmö gjorde att min kropp sparkade bakut. I går var en kass dag värkmässigt och jag kände att det är något som är på gång att ske med väderomslaget och mycket riktigt, det var kallt som fan i går och så kom det vita möget.  Nu när jag vaknade var det blask, temperaturen håller sig på plus sidan och därmed att skiten smälter. Kan det inte börja ösregna så allt försvinner ? Vintern- jag är inte redo för dig, hösten har varit för länge och min kropp behöver sommar, sol och värme. Men jag försöker göra mig mentalt förberedd på en tid med mycket värk i kroppen, för de senaste veckorna har fan inte varit rolig att vara Totten i denna kropp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eldtigern 9 november, 2016 at 17:24

    Jag håller helt med dig!

    Att en person som Trump ska leda USA är verkligen skrämmande. Jag är inte heller insatt i politik men jag jag kan inte tänka mig annat än att detta kommer förstöra för USA, många andra länder och klimatet.

    Gillar inte heller snön som kommit :/

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.