Livsstil

Fika, agera stoppljus och strålande sol

Nu har jag fått skrattat så tårarna sprutat, pratat massa minnen och fått lite gossip från skäggbiffen. Snart 3 månader sen vi träffades och vi hade massor att prata om och jag hoppas det snart löser sig för dig vännen. Huvudet högt och fortsätt kriga.

 

Vi träffades på espresso house för en fika och ja självklart får jag i mig laktos och massa gluten och ni kan ju tänka er hur min mage reagerar? Tanken var att jag skulle möta upp Aicha och Helena och mysa lite i solen innan jag begav mig hem och fixade med kamphundarna, men uppenbart tycker min röv och mage annat. Jag kan numera agera babianröv på ett zoo eller vara stand in i trafiken i fall det saknas röd belysning.  Verkligen en perfekt dag att få kaos mage, grattis Tottten, du är en idiot som inte kollar innehållet utan bara trycker in i huvudet.

 

Så i stället för att hänga i solen med vännerna blir det promenad med kamphundarna, fortsätta fixa här hemma, hänga upp tvätten i maskinen, jag får inte glömma den i dag och köra i gång en maskin till tror jag. Nu kolla om Chanel tänker fortsätta tramsa med matvägran och gör hon det kopplar jag bestarna och ger mig ut på en promenad och hoppas innerligt att nöden inte tränger sig på, för det hade varit väldigt obehagligt att behöva krypa in i en buske. Jag får helt enkelt ta med mig en någon extra bajspåse haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.