Krönika/åsikter/ tankar

Lendify

I samarbete med | Lendify

Bättre ekonomi.

Ibland händer det saker i livet som man kanske inte hade räknat med eller så planerar du att investera i en ny bil, en lägenhet eller varför inte ett fritidshus och du inte har sparat ihop till hela beloppet och därför behöver du låna pengar för att kunna gå vidare med dina planer. Eller helt enkelt så har livet hamnat lite på kant och du behöver samla lån till ett för att minska dina kostnader per månad.  Något jag även vill poängtera är att man inte ska missbruka detta och inte ta lån bara för att man ska kunna leva loppan. Utan detta ska vara ett medvetet och noga genomtänkt beslut och dom på Lendify hjälper dig gärna om du har frågor.

Lendify erbjuder låga räntor och har möjlighet att hjälpa många. Du ansöker om ett lån på det belopp du behöver, får se månadskostnaden för det eventuella lånet och sen skickas ansökan iväg. Det görs en kreditprövning och sen får du besked på hur det gick med låneansökan.

Det jag gillar är att man även kan spara hos dom. Någon som jag inte visste var att Lendify även jobbar med ett belöningsprogram som heter Rewards. Det går alltså ut på att du belönas när du betalar i tid , beroende på hur du betalar. Poängen kan du sedan använda för att sänka din ränta. Fantastiskt.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.