Livsstil

Skratt , sträckning och en black out

Det började bra med att jag kollar hur lång tid det tar enligt mobilen att gå till jobbet och det visade 25 minuter och jag traskade hemifrån för att var på jobbet en stund innan eftersom när man kommer till “nytt jobb” så ska man ju fixa med lite praktiska saker innan man är redo. 15 min senare är jag utanför jobbet och det börjar regna, så jag tänkt skit samma, jag är i alla fall i god tid och tänker inte ta ett extra varv i regnet.

Jag välkomnades med kramar och ord som dig har jag hört mycket om och välkommen. Känn ingen press Totten var min tanke och undra vad för sjuka saker dom sagt egentligen .. för jag känner ju de gamla kollegorna och vet hur galna dom är. Det kändes så bra och den första kvällen på jobbet har varit helt fantastiskt, mycket skratt och så lyckas jag sträcka ena sidan genom en vinkning? Hur fan lyckas jag och nu börjar jag ju fundera på hur jävla otränad man är egentligen som sträcker sig av att veva lite med armen? haha!  Men det är bra nu haha!

Bild lånad från google.

Ungefär så här kände jag mig vid datorn ikväll när jag satt där. Blev lite besviken på mig själv när jag inte kom i håg allt jag kunde på löpande band för 2 år sedan, men det försvann snabbt då jag insåg att det är fan 2 år sedan jag arbetade med dessa saker och vissa saker behöver ju en ringrostig gubbe bara fräscha upp så är jag fit for fight och inne i alla rutiner igen.  Första dagen och just nu känns det verkligen som att jag tog rätt beslut.  Fantastiskt roligt.

Nu blir det att slappa lite framför tv´n innan jag ska försöka få min skönhetssömn. I morgon har jag lite sovmorgon innan dag 2 ska avverkas.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 16 januari, 2019 at 07:50

  Ge dig själv lite tid att komma igång, det är troligen inte bara så att du glömt utan på alla arbetsplatser förändras ju olika rutiner efter hand. Lycka till med nya jobbet!

  • Reply tommytott 18 januari, 2019 at 10:27

   Visst är det så. Men jag är inne i jobbet rätt bra redan tycker jag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.