Livsstil

Gräsänkling, rally bajs och ICIW

Gräsänkling i 19 dagar.

I dag kom påmönstringsdagen, dagen som jag kan be varenda jävel att köra upp i röven. Klockan ringde 05:15 och jag var så jävla trött och ville inte alls kliva upp. Inte alls. Det tar emot lite extra att kliva upp när jag vet att sjömannen åker. I går kväll sa han, du väcker mig väl innan du går hemifrån och säger hej då. Det tog emot men självklart ville jag säga hej då. Så nu är han på hotellet och inväntar att han ska gå på båten i 19 dagar. Jag hoppas innerligt att det går snabbt som fan.

I can I will – Tarp duffel bag.

Senast sjömannen var på sjöss så beställde jag en sådan väska som på bilden här ovan då han velat ha en länge. När han fick den och packade upp den kände jag att, va fan köpte jag inte en till mig med men jag kunde inte bestämma mig. Men nu för ett par dagar sedan så beställde jag en till mig och i dag kom den hem till mig. Satan så snygg den är och så jävla bekväm den är.  Jag är såå nöjd. Du kan köpa din egen här!  <– Nej det är inget samarbete, den är betalt för egna pengar men jag önskar att dom var sugna på skicka hem lite av deras sjukt snygga byxor och övriga kläder haha.

I eftermiddag har jag spenderat den i soffan med kamphunden sen jag kom hem från jobbet, jag har “pluggat”. I morgon börjar första dagen av 4:a dagars utbildning där jag och 2 andra kollegor ska utbilda ny personal i hot och våld. Jag är en av instruktörerna och jag ska hålla min första basutbildning och självklart vill man ju att det ska bli helt perfekt, men jag kan detta och det kommer nog gå superbra. Inte alls nervös, men det funderar jag på om kamphunden är i stället, för hon har nämligen rally bajs.  Hon har sprungit fram och tillbaka ett tag och jag är glad att jag gick ut med henne när jag gjorde, annars hade jag nog fan fått städa oxå haha. Så vi har nyss kommit in och så fick det bli gump-tvätt på kamphunden i handfatet och sen gick hon loco och fick ett psycho-race i lägenheten och hennes kanin fick rejält med stryk.

Resten av kvällen blir att slappa, ta en dusch och sen läsa igenom de avsnitt jag ska ha. Kolla på tv och sen bara vara .. tyst här hemma utan sjömannen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply HFS 19 juni, 2019 at 08:34

    Inte nervös???? Försöka duger. O lura mig fastän det inte är 1:a april?!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.