Livsstil

Bra selfie ljus, rensar dag och grejer överallt

Det finns en sak som är positiv med snön och det är att det blir ljusare ute och att ljuset studsar i den vita snön så selfieljuset blir grymt!  Kamphundarna är rastade igen och jag har mest legat i soffan hela dagen, tog mig en snabb runda till den snuskiga coop nära som vi har runt hörnan för att inhandla mjölk och thats it, mer än så och snabba rundor ut med kamphundarna är vad jag har varit ute.

Jag har nyss satt mig i soffan igen, kört i gång en maskin tvätt och påbörjat röjning på kontoret. Burit ner massa gamla papplådor som jag fått med the fitnessbox , the man box och lite annat kartongmaterial. Ställt upp alla skor på skohyllan på våran klädställning och röjt upp så pass mycket att jag faktiskt kan komma in till tvättställningen utan att snubbla. Dessutom såg jag även nu att honan av ormarna visar tecken på förkylning. Jag orkar inte, det måste bort fort som fan på dom så dom inte blir riktigt sjuka – men mission att bota är i gång sedan i går! 🙂

Jag konstaterar att det är alldeles för mycket saker vi har. Massor kan säkert slängs och det är grejer i backar och allt vad det nu är. Vi behöver verkligen ge oss iväg och köpa byrå när sjömannen kommer hem så vi verkligen kan få i ordning. Men tills dess för det helt enkelt se ut som andra världskriget, eventuellt att jag får ett ryck till och bär upp lite saker på vinden som jag vet att vi inte använder, men huvudsaker är att man kan komma in där utan att riskera sitt liv haha!

Ikväll ska jag på middag hos syrran och Mattias, Vi ska vara rebelliska och äta tacos en lördag. Herrejävlar vad gott det ska bli, känns som jag inte ätit tacos på flera år.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.