Livsstil

Snö helvete, ingen mjölk och förkylningar

Ser ni ? Ser ni vad mitt öga skådar? Detta är fan inte okej någonstans. Jag blir fan deprimerad, på riktigt. Jag vakande , orkade inte riktigt kliva upp då kamphundarna inte riktigt vaknat så jag scrollade igenom sociala medier och ser att syrran har lycklig som få och har uppdaterat status påväg till jobbet att det har snöat i Malmö .. Ät bajs var min tanke, jävla skit unge, detta är inget man är lycklig över. Men jo, det stämmer.

Kamphundarna är inte heller glada för snön. Dom körde ett race, men sen var dom inte kaxiga då det blev kallt på de små tassarna så då ville dom snabbt upp i pappans famn igen. In och göra en latte och inser att jag ännu en gång har varit orutinerad och inte köpt hem mjölk när jag tog det sista, jag orkar inte.

The man cold har tagit om tag och när jag klivet upp känner jag fan vad jobbigt att andas, det är ju helt tjock där i kranen. Jävla mög. Inte bara jag som är förkyld här hemma, utan min boa hane har dragit på sig en förkylning, vilket jag inte alls är glad för. Höjt temperaturen och fuktigheten inne hos honom och hoppas det ska ge med sig inom ett par dagar. Förkylning hos ormar kan sluta illa och jag hoppas innerligt att det ger med sig om ett par dagar, annars får jag ordna antibiotika till honom så jag får honom att överleva.

Nu dricka min kaffe, utan mjölk och kolla igenom sociala medier innan jag får på mig kläder och ger mig ut och köper mjölk och tar tag i kontoret. Jag ska försöka få lite ordning och organisera där inne nu i helgen när jag är ledig. Måste försöka fixa det och göra allt för att inte hamna under filten i soffan. Men med tanke på vädret ute så känns ju det sista alternativet bäst!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 7 januari, 2017 at 09:42

  Håller med. Fy tusan för snö. Kan klara mig utan.

  Ha en bra dag ändå.

  • Reply tommytott 7 januari, 2017 at 09:44

   Tack detsamma! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.