Livsstil

Fredag, sista natten och jobb

DSC_2732

 

Herrejävlar vad jag sovit i dag. Vid 12 väckte kamphundarna mig och var sugna på att få komma ut en runda och rasta kissen, så det var ju bara att på något konstigt sätt ta mig ur sängs, jag var så trött, öppnade upp och lät dom göra sina behov innan vi intog sängen igen till strax efter 16 då det var tid att rasta kissen igen och då var jag lite piggare.

Jag sitter som ni ser i förtältet och hinkar en latte. Det där med att minimera kaffet har fan gått svinbra. Jag dricker så mycket mindre kaffe numera och magen mår bättre, visst har jag vissa dagar då det dricks mer men i regel så håller jag mig numera till 2 stycken latte och försöker att inte dricka latte direkt på morgonen.

Jag ska utfodra kamphundarna, packa min tvätt. Syrran frågade om jag hade några kläder  som behövde tvättas i helgen, för i så fall kunde hon ta det så hon får fulla maskiner och jag får ren tvätt och slipper möget. Fantastiskt. Den paddan laddar upp inför kommande utlandssemester, tisdag drar dom en vecka till Bulgarien. Jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta.  Men nu får jag sätta fart, jag ska skicka iväg ett utkast på en text innan jag drar iväg och jobbar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Laura 22 maj, 2015 at 17:21

  Haha vilken härlig sammanfattning av din dag 😉 sova, kissa, sova typ 😛 Underbart med tanke på att jag har varit vaken sedan strax efter 4 imorse….

  Ha en fin kväll och sen en trevlig arbetsnatt!

 • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa från 120 kilo 22 maj, 2015 at 21:00

  Du får ju faktiskt umgås med mig och Anna på tisdag <3. Bättre än en utlandsresa 😉

  • Reply Anna 23 maj, 2015 at 06:35

   Ja men eller hur!? Puss på er

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.