Livsstil

Bättre sömn, galen kamphund och loco av medicinen

Hemma fredag.

Godmorgon godingar. Vet ni vem som bara vaknat 2 gånger i natt och sovit som en liten bebis övrig tid ? Ja förutom att jag drömt sjuka drömmar i natt. Jag fick ju utskrivet cocillana för hostan och jag fick en hel del kommenterar om att det är en bra medicin och nu kommer jag få sova och hostan kommer garanterat försvinna. När jag tog första dosen efter middagen i går blev jag supertrött, helt tung i huvudet och vid andra dosen när jag la mig tänkte jag .. va fan, jag känner mig fan full och hur fan kan man gilla den känslan av en medicin? Galet haha!

Men jag får väll hålla min tro och hopp till mänskligheten att ni har rätt att medicinen är bra och att jag kommer bli av med hostan och må bättre. Jag är glad att jag fått sova mer än vad jag gjort på flera veckor, det var länge sen jag sov så många timmar sammanhängande och hoppas bara hostan ger med sig, för den är vidrig.

I dag blir en slappe dag i soffan med kamphunden. Jag har kört i gång en maskin tvätt när jag ändå är hemma, men annars händer inte mycket i dag, det blir vila, vila och åter vila.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Erika 30 september, 2018 at 10:01

  Det är väl morfin i den hostmedicinen säkert de som gör dig trött. 😊
  Men skönt att hostan dämpats de är hemskt när man har sån hosta att man inte får sova.

  • Reply tommytott 30 september, 2018 at 15:12

   Ja det är någon form av morfin i den medicinen så sovit har jag fått göra de senaste nätterna, vilket har varit så behövligt och skönt.

   Ha en fin söndag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.