Livsstil

Hello October

Välkommen Oktober.

Måndag och ny månad. I natt har jag sovit 9 timmar och när jag vaknade var jag så trött. Cocillanan gör verkligen att jag däckar och jag som i vanliga fall bara sover ca 5 timmar per natt och som de senaste dagarna har sovit mellan 9-14 timmar är ju asatrött när jag vaknar. Men jag behöver sova och bli kvitt den där jävla hostan.

En ny vecka och i dag ska jag jobba igen, men först innan jobbet ska jag hämta syrran så hon ska följa med när jag handlar hundmat till kamphunden , sen lämnar jag av syrran och kamphunden. Syrran vill låna kamphunden till i morgon eftermiddag och det blir både kamphund och jag glad över, för då slipper jag stressa så mycket när jag jobbar. Jag jobbar kväll i dag och morgonpass i morgon, så jag får sova lite längre i morgon bitti.

Denna veckan är efterlängtad. Sjömannen kommer hem på onsdag igen och dessa 14 dagarna har stundtals gått extremt sagt och stundtals har tiden bara sprungit iväg, vilket jag uppskattar för då känns det som han kommer hem snabbare.  Så nu blir det en god bcaa och bara fixa lite här hemma innan jag ger mig iväg.

Oktober månad, bara 3 månader kvar av detta året och jag vet inte riktigt vart året har tagit vägen, men jag vet i alla fall att jag har fullt upp även denna månad. Det är jobb och så ska jag gå utbildning som börjar nästa vecka och jag har en känsla av att jag kommer vara helt slut efter utbildningsdagarna då det ingår både teoretiska moment, fysiska moment och hemuppgifter. Men jag är taggad på utbildning och hoppas jag klarar den.  Sen har jag en fotografering i Oktober månad samt en jädrans massa fotografier som ska redigeras och förhoppningsvis kan jag leverera båda septembers fotograferingar under denna månad. Det blir tufft, men jag hoppas på att kunna hålla mig inom min tidsplan som jag själv satt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.