Krönika/åsikter/ tankar

Status

Mår: Jag mår riktig bra faktiskt.

Ser fram emot: Att vända på dygnet och att få ledighet med min hubby, min hunk , min sjöman och att få lägga mig i sängen och somna med mannen och 3 galna kamphundar nära och överallt.

Gör: Snusar alldeles för mycket och googlar på begagnade fullformatare. I need a new FX in my life. En ny Mr nikon. Detta går inte längre, fotografen i mig får abstinensbesvär.

Funderar på:  Hur i helvete jag fixade att ha en konstant uppdaterad blogg, med 2-3 inlägg per dag med allt annat jobb? Gah. Jag vill i alla fall försöka få upp 1-2 inlägg per dag, minst  .. Men jag behöver fler timmar på dygnet.  Och så funderar jag på vilken systemkamera som man ska lägga pengar på och denna gång kommer jag nog köpa en begagnad. För de nya fullformatarna kostar .. Oh my god, någon som vill köpa min kropp? haha! Hur jag ska få tisdag och onsdag att gå ihop .. I can do it!

Drömmer om: Att jag ska kunna leva på min blogg, mina krönikor .. Hur ? När och om? I want it so bad.  Och min sjöman, naken nära mig . Och en veckas solsemester där det är varmt som fan, en lagun och billigt.

Dagens tips: I dag vill jag faktiskt tips om 2 bloggare och deras youtube kanaler. Det är 2 fantastiska kvinnor, mammor och inspirerande personer.

Emelie Walles. Vacker och inspirerande till max. Jag unnar verkligen henne allt bra och roligt som händer. Herregud vilken kvinna, dessutom längtar jag faktiskt tills inbjudningarna av hösten och vinterns event börjar kicka i gång.  Sök på Emelie Walles på youtube så kommer du in på hennes fantastiska kanal – Sonen Winston är helt fantastisk och jag skrattar ofta så tårarna sprutar åt Emelie och hennes man Simon. Underbart!
Sarah Lindskoug Oh my god. Jag är så galet avundsjuk på alla resor och hennes samling med skor. Kan jag få alla dina skor i storlek 42?  Sök på Sarah Lindskoug på youtube så kommer du till hennes kanal, älskar hennes vloggar och att man får hänga med på alla resor, i tatueringstudion och att hon får bögens hjärta att gråta av avundsjuka när hon visar upp dagens sko. Thats porn! Dessutom, alla hetdomän har nog en hemlig crush på Sarah. Så snygg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.