Camping livet

Pasta di fagioli , salsa di pomodoro e un bicchiere di vino bianco

DSC_4457

 

Denna dagen har verkligen bara sprungit iväg. Det känns som jag inte gjort speciellt mycket och det är väl kanske det som tillhör och kallas semester? Lite ångest över att jag inte tog mig iväg på en pw eller till gymmet, för det var ju något jag lovade att bli bättre på. Men , alltid ett jävla men .. motivationen är inte här, hur hittar jag den?! För tiden till att ta mig iväg till gymmet en timma finns, men just nu är motivationen som bortblåst.

Ikväll blev det en glammig middag för en, det blev Pasta di fagioli , salsa di pomodoro e un bicchiere di vino bianco och det var min vän google translate som fixade till översättning till italienska, för så mångkulturell är jag inte, även fast jag önskar jag kunde flera språk. Och på svenska betyder detta alltså Bönpasta, tomatsås och ett glas vitt vin!  Tomatsåsen hade en hetta och det bröt av fint med ett torrt halvsurt vitt.

Annars resten av kvällen har jag faktiskt planterat om min nya fina chiliplanta. Anders kom förbi med en större kruka med bra jord. Skäms ju nästan, så jag får minsann gottgöra karln med något, får köpa något på båten nästa vecka som tack. Jag har även suttit och pillat med min vän Annas bloggdesign, jag lyckades faktiskt få den mer personlig, men inte helt nöjd. Blogger är skit att designa om man inte kan så mycket med design och kodning, hur fan kan dom välja att ha så fula och tråka standarddesigner? Man kan ju knappt göra något!! Har hunnit med att prata med sjömannen på skype, tagit mig en dusch och nu ligger jag i sängen och ser på grillmästarna och har redan börjat fundera på morgondagens middag, haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 25 juni, 2015 at 07:24

  Tusen tack för att du hjälper mig <3

  • Reply tommytott 25 juni, 2015 at 09:04

   <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.