Camping livet

#campandebögar

Campinglivet kan nu börja.

Det blev ett besök på Emporia för mig nu på förmiddagen när dom öppnade för vi behövde köpa nytt hårvax och så skulle jag kolla in om Zara hade något i klädväg då jag fick presentkort när jag fyllde år. Självklart hittar jag inget förutom att jag blev helt kär i en gammelrosa/smutsrosa skinjacka, men som vanligt är turen inte på min sida och storleken fanns inte inne. Så det blev bara ett hårvax från Lyko.

Körde ner till husvagnen och sjömannen hade inte hunnit ner ännu och eftersom jag inte hade husvagns nyckeln så drog jag fram gräsklipparen och började klippa gräset här vid vagnen. Sjömannen kom ner och Anki tittade förbi för kramkalas, som vi saknat henne och lars-Olle. Vi har nu varit och handlat lite mat tills ikväll samt en runda på systemet och inhandlat lite bubbel, ikväll blir det nog lite bubbel. Jag har just tagit mig 2 värktabletter för kroppen ömmar lite extra nu efter gräsklippningen.

Nu blir det bara slappa och njuta av att kamphunden får springa fritt här på tomten, njuta av att sjömannen är hemma och behärska mig för att inte ge de engelska ungarna en redig utskällning. När vi kom ner fick vi locka in deras hund som uppenbart rymmer flertalet gånger per dag och när vi nu kom tillbaka flyttar dom sig inte från vägen, utan står kvar och tittar på oss. När dom väl flyttar på sig så ställer dom sig på gräset där vi parkerar bilen. Sjömannen vrålade i bilen, självklart på svenska – flytta på er för helvete annars kör jag över er och ja , dom flyttade på sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.