Camping livet

Campandebögar

Campandebögar.

Och här har det ekat tomt sedan i torsdags då sjömannen kom hem och det beror på att i torsdag kl 21 när jag gick från jobbet så gick jag på en schemalagd 3 dagarsledighet som inte alls blev 3 dagars ledighet, utan det blev en utbildningsdag på fredagen och sen hem och sova eftersom jag tog på mig övertid på natten på sjukhuset i Malmö och sen lördag när jag kom hem från jobbet kl 7.30 så kunde jag inte somna , så vi packade och drog ner till husvagnen och satte upp tält och fixade. Där försvann dom timmarna och helt plötsligt var klockan över 12 och det var tid för mig att ge mig iväg för ett övertidspass 13-21.05. Så i lördags när jag kom hem till sjömannen och kamphunden i husvagnen tittade jag på vinflaskan och tänkte – dig är jag jävligt värd efter att varit vaken i 39 timmar, men sen kollade jag på sängen där sjömannen och kamphunden låg. Jag gjorde mig klar och somnade nog innan jag lagt huvudet på kudden!

I söndags var jag helt ledig och så jävla trött och då spenderades dagen med att handla lite nödvändigheter till husvagnen och sen låg vi och solade hela dagen, grillade och njöt av ett glas vin i solen på kvällen. Och nu är det tisdag och ny vecka och jag har mitt andra kvällspass. I morgon är jag ledig och då får jag se vad vi planerar att göra, förhoppningsvis är det strålande sol så vi bara kan ligga på solstolarna här vid vagnen och bättra på färgen på kroppen!

Jag försöker hitta tillbaka till bloggandet så gott jag kan.  Men just nu består livet av oerhört mycket jobb, både inom psykiatri och att jag även i år kommer göra come back som bröllopsfotograf och har 2 bokade denna sommar och den första är om ett par veckor, dessutom så kämpar jag med träningen och kosten och med en kropp som jag inte trivs med. Tiden räcker inte riktigt till, dessutom så vet ni som hängt här inne länge att vi haft en enorm glädje inför husvagns säsongen, den smög sig på , men försvann och i år infinner den känslan sig inte. Sjömannen tittade på mig i söndags och sa , ska vi packa ihop och åka till Malmö ,för det känns inte som du har någon lust att vara här i husvagnen i år? Och ja , jag kan med handen på hjärtat säga att i år känner jag absolut inte för att spendera min sommar här! Det kanske blir bättre, jag hoppas på det.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.