Livsstil

He is home

Detta är kärlek <3

Igår kväll när jag la mig visste jag att sjömannen skulle upp vid 04 men jag var osäker på när flyget skulle lyfta och när han landade. Jag skrev till honom och frågade när han landade i dag så att jag och kamphunden kunde stå där vid Hyllie och vänta med våra mentalt störda leenden. Jag vaknade, såg att han checkat in på flygplatsen i Aalborg, men han hade inte läst mitt meddelande. Jag klev upp, satte mig i soffan och skulle börja klä mig för att ta ut kamphunden och då hör jag att någon låser upp dörren… Han är hemma och jag blir så glad och samidigt irriterad och säger – vafan hörde du inte av dig så vi fick hämta dig?! Han svarade , allt klaffade så bra idag och jag tyckte du kunde få sova lite längre när du ska jobba kväll .. Hubby<3

Jag har varit ut med kamphunden och så släpper jag Chanel upp i sängen hos sjömannen innan jag själv kryper ner. Kamphunden är så glad att hon fick sitt ryck och slickade honom över hela ansiktet, studsade i sängen, bet i täcket och morrade och tramsade. Vi är så glada att han äntligen är hemma. Jag piggnade till och klev upp och sjömannen och kamphunden ligger i sängen och sover, han är så trött efter 14 dagar till sjöss och som ni kan se på fotot här ovan så förstår ni varför jag går mellan soffan och sovrummet och tittar.. Detta är magiskt!

En bra torsdag och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte alls har något sug på att köra till jobbet ikväll och ännu mindre att köra iväg på en utbildning i morgon , på min lediga dag!  För övrigt, kramperna i magen håller i sig men i dag är dom inte lika intensiva som de 2 tidigare dagarna. Det verkar som det ger med sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Miss Jennifer 20 maj, 2018 at 19:51

    Mysigt att ha sin kärlek hemma igen 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.