Livsstil

Promenad, bortslarvad laddare och röven full

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag och bögarna bus är vakna. Det är fullt upp hela dagarna och jag har sovit sådär eftersom kamphundarna är galna och inte kan inse vikten av att man ska sova på nätterna. Och igår kväll tog vi en lång och då menar jag lång promenad med släkten. Vi gick från oss och ner till Ribban och kollade lite, sen strandpromenaden och tillbaka hem.. Drygt 1.5 timmas promenad blev det och kamphundarna var med i hopp om att dom skulle bli trötta. Dom var trötta på promenaden men när vi väl kom hem och la oss i soffan så började Chanel och Gizmo om på nytt, men helt ny energi .. Jag orkar inte!

Jag har letat febrilt i hela lägenheten efter extra batteri och laddare till min kamera, men dom är borta. Jag hittar dom inte, säger massa könsord och hoppas på att dom ska ligga i husvagnen, för annars börjar jag fan gråta haha! Jag behöver både batteriet och laddaren ofta.

I går blev jag dessutom påmind om min krönika. Helvetesjävlakuk var ett ord som kom upp, i morgon är det manusstopp och det ska skickas in och jag har fortfarande inte skrivit klart den. Okej, jag har inte ens börjat och sen har jag annat som ska skrivas här i bloggen. Och så har jag släkten och semester som jag vill njuta av, så jag kan med handen på hjärtat säga – röven är verkligen full!

Men det löser sig .. Jag fixar det där oxå och nu ska jag bara komma ihåg att jag har kört i gång en maskin tvätt igen, för det jag körde i gång i går morse fick jag ju tvätta om nu eftersom jag glömde bort det i går .. Jag är fantastiskt duktig på mycket märker jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Erika 3 augusti, 2016 at 10:45

    Kan verkligen relatera! Har 2 deadlines i mina sommarkurser närmaste veckorna och ligger helt sjukt mycket efter i båda då hjärnan gick in i semestermode lite för mycket i juli 😨😨 FML känner jag just nu hoppas bara jag får iväg något i tid. Hoppas du får ihop din krönika och glöm inte bort tvätten 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.