Livsstil

Väderomslag, springande pensionärer och bajsluktande hav

Springande pensionärer och bajsluktande hav.

Taggad till tusen hämtade jag upp syrran i dag på morgonen och vi körde och handlade något litet som vi kunde trycka in i huvudet på stranden. Vi var där strax efter 9 på morgonen och hade hoppats på att pensionärernas plats som jag ansåg var en av Klagshamns beachs bästa , men tror ni inte på fan att Mr speedo var uppe före tuppen och där låg han, brun som en pepparkaka och med ett leende på läpparna. Vi trängde oss på en bit upp och jag trodde ögonen skulle trilla ur.  Vi gjorde oss “hemmastad”, smörjde in oss och solade lite innan gick ut för att bada. I dag stank havet bajs, ren skit men vi tog oss ett dopp och när vi kliver upp på trappen ser vi att himlen är svart och årets spådda varmaste dag med över 34 grader ute blev en flopp – Hej ösregn och springande pensionärer. Aldrig har jag skådat pensionärer springa så snabbt. Någonsin.

Jag och syrran som båda har semester gav inte upp så lätt. Vi satt i bilen i en halvtimma tills vi såg det avtog och att det börja spricka upp, då blev det fart på stjärtisen och jag trodde jag skulle hinna roffa åt platsen, men andra pensionärer som tydligen stod under ett träd roffade åt sig platsen, så vi tog tillbaka den vi hade.

Solen kom fram och värmen därmed. Vi solade och badade och jag kräktes i vattnet av stanken och nu är jag hemma hos kamphunden. Vi har varit på långpromenad , jag har duschat och kört i gång en maskin med tvätt, det blir 2 maskiner ikväll bara.  Ögonen rinner och höger öga svider som fan. Syrran skickade att jag kanske fått algblommsförgiftning och när hon skrev att hennes ögon svider så sa jag  – Ebola haha!

Resten av kvällen blir lugn, slappa på soffan med kamphunden, ta hand om tvätten och vara lite bitter över att det inte blir någon tappa tvålen onsdag. Sjömannen kommer hem tidigt i morgon i stället för ikväll, så ja .. det blir en tappa tvålen torsdag och den som väntar på något gott, ja han väntar alltid för länge haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.