Sponsrade inlägg

E-RollUp.se

Inlägget är i samarbete med e-rollup.se

Rollup och mässmaterial.

Kolla vilken grym sida jag har hittat med massa härliga och superbra produkter för dig som företagare eller privatperson som ibland hänger på mässor och står där som utställare. Eller varför inte evenemang där du står som utställare för din blogg eller för ditt lilla nystartade företag.

Jag önskade att när jag hade mitt fotograferingsföretag att jag hade lagt ner mer tid på att söka upp företag likt e-rollup för att kunna införskaffa mig prisvärda produkter som kunde hjälpa mig att synas mer och marknadsföra mig mer som fotograf. När man nyss startat ett företag, som som jag gjorde ett litet eget företag som fotograf så vill man ju helt komma undan så billigt som det bara går , för budgeten är kanske inte superstor och i början har man ju inte kommit i gång med sin verksamhet ordenligt.

Men här på e-rollup finns det massor av superbra produkter som man som företagare kan ha, bland annat utställningsbord som du kan trycka upp din egen logo på samt att det inte bara är ett bord utan du kan själv välja bland de olika, allt från lite större till lite mindre bord.

Jag som älskar att fotografera fick ju lite smått crawing och ha begäret efter någon av fotoväggarna / mässväggarna som visas på bilden här ovan. Och när vi ändå är inne fotograferingspåret så såg jag att dom även har ett redcarpet-kit. Hur fantastiskt hade inte detta vara att ha när man ska ha lite festlighet och rulla ut röda mattan för gästerna och så tar man snygga redcarpet foton kvällen till ära? Magiskt. Även detta redcarpet-kit fick jag lite habegär för haha!

Något som jag tycker är extra bra med butiken och företaget är att dom har ett så stort utbud som passar många. Det är allt från mässväggar, fotoväggar, rollups, flaggor till att du eller jag som älskar att fotografera kan få dina bilder på canvasduk. Det finns produkter för både inomhus och utomhus, tält och sittsäckar där du kan få din egen logga på. Möjligheterna att exponera och få dig och ditt företag att synas på mässor och tillställningarna blir så mycket bättre med bra och prisvärda produkter som gör att du sticker ut och syns. Och hur kul är det inte att ha lite produkter som marknadsför ditt företag som inte alla andra har ?

Har du kollat in e-rollup ? Finns där något som du tycker att, detta vill jag verkligen ha!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.