Sponsrade inlägg

Däckonline.se

Med bilar så finns det ju en uppsjö saker man ska tänka på och däcken är något som vi tycker är oerhört viktigt att man har rätt däck, rätt mönster och rätt storlek och däck för rätt årstid. Det finns en uppsjö av företag och hemsidor och det är inte lätt att välja vilket man ska ta. Men som du som bilägare vet så kan kostnaderna lätt skena iväg och då efter mycket sökande försöker i alla fall vi hitta företag som har bra omdöme, bra priser och snabba leveranser, däckonline.se är ett företag som vi fastnade för.

Däckonline erbjuder över 35.000 olika däck, sommar, vinter och helårs däck. Dessutom har dom en hel del snygga fälgar, vilket både jag och sjömannen gillar på bilar. När vi väljer att köpa bil får det gärna sitta på ett par extra snygga fälgar . Dessutom har vi på båda våra bilar helårsdäck, just för att vi ska slippa byta däck varje sommar och vinter, detta medför dock att däcken bör bytas lite oftare, men det är något vi gärna gör. Hos däckonline kan du antingen välja att få leverans hem till din bostadsadress eller välja en av deras 1200 monteringsställen dit däcken skickas och du får köra dit och få dom monterade.

Du har även 2 års garanti på däcken samt fälgarna och när du valt däck och eventuellt fälgar så har du en ångerrätt på 30 dagar, så du kan alltid skicka tillbaka ditt köp och välja annat om inte fälgarna var så snygga som du såg på fotot.

 

Inlägget är i samarbete med Däckonline.se

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.