Livsstil

Rituals, svidande pung och sista kvällen

Onsdag kväll och dagarna bara springer iväg. Första morgonpasset på nya jobbet är avklarat och det gick superbra, men man blir ju helt trött i huvudet när man kommer till en ny arbetsplats, nya intryck, nya rutiner och jag får panik när jag inte hittar det jag söker haha! Det är ju inte en helt ny avdelningen jag är på , utan jag har ju varit där förut men det var ju 1 år sedan sist, men det känns så bra och speciellt när kollegor ropar på mig i korridoren och ger mig värmande kramar och orden att dom är så glad att jag är på plats. Jag känner mig riktigt välkommen – Tack!

Syrran slutade samtidigt i dag och nere i entren satt sjömannen och Chanel och väntade på oss. Så vi tog sällskap hem. Jag och sjömannen lämnade Chanel och gick sen till Triangeln för att sjömannen behövde in på rituals och handla lite nu när han i morgon bitti ska iväg till sjöss i 18 dagar, det suger att han är borta så länge, men förhoppningsvis går det bra. Han passade även på att klippa sig inför jobb.

Väl hemma blev det middag och sen hoppade jag in i duschen. Jag fick ju en scrub från rituals från Annica när hon kom hem från sjöss, så i dag tänkte jag testa den och hoppas att brännan inte skulle trilla av. Den doftade ljuvligt och när jag började skrubba kroppen och sätter mig på huk för att skrubba ben och fötter får jag lite på pungen och det sved till som fan  – Tack Annica, det där med att det är ingredienser som är uppfriskande och kan svida lite fick jag minsann uppleva. Ett litet flickskrik och massa vatten löste problemet – Huden inklusive pung är nu mjukt som bomull.

Nu blir det bara slappa i soffan med sjömannen och chanel innan vi hoppar ner i loppelådan, klockan ringer asatidigt i morgon. Jag ska köra sjömannen till tåget och sen hem, parkera bilen och traska till jobbet för ett ännu tidigare morgonpass – i can do it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.