Dagens outfit

Dagens outfit

dsc_2490dsc_2520dsc_2508

Tröja – Zara | Armband – Stilfabriken | Jeans – JC |Skor- Adidas

Det är en fantastisk känsla att få säga till kollegorna på morgonen , vi ses om 10 dagar haha! Dom är inte lika upphetsad att få höra dom orden som jag är för att säga dom, men visst är det fantastiskt? Jag körde hem, rastade och utfodrade kamphundarna och kröp sen ner i sängen hos sjömannen och pussade på honom och sa, väck mig kl 10. Larmet ringde då och jag tror han var in och väckte mig, för jag vill vända dygnet direkt, men 10.45 kommer larmet igen efter typ 100 snoozningar.

Vi snyggade till oss, syrran kom till garaget och så drog vi till Löddeköpinge i hopp om att det skulle finnas bättre utbud och bättre storlekar på Stadium outlet där, men jag hittade inga skor som passade mig. Så det blev ett par skor till sjömannen i present, outfit fotografering och väl i Malmö igen drog jag och sjömannen ut på en 3 km löptur.  Vi har med andra ord avklarat 3 löppass denna veckan och jag kan med handen på hjärtat säga att jag är så enormt stolt över mig och att jag kan knäppa alla självutnämnda experter på näsan – Vi med fibromyalgi kan visst träna!

Ser ni föresten de snygga armbanden? Jag fick hem dom från Stilfabriken och jag älskar dom. Så kul att fler börjar inse att det behövs mer accessoarer för oss män med och jag älskar det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna 29 september, 2016 at 16:51

  Men för tusan påg!! Sitter inte med fötterna på bänken! 😛 Man sitter inte heller på bänken som du gör! Haha!

  • Reply tommytott 29 september, 2016 at 17:39

   haha, det var nog ingen som suttit på den där bänken på flera år men tanke på hur skitig den var haha! Så jag hjälpte bara till att skita ner lite extra!;)

 • Reply Anna 29 september, 2016 at 18:33

  Haha! Och då sätter du div där?!?! 😂😂

  • Reply tommytott 29 september, 2016 at 19:19

   Ja torka bort skiten på ryggstödet så jag kan sitta .. Vad gör man inte för bloggen? haha!

 • Reply Miss Tosse Queen 30 september, 2016 at 09:35

  Snygg outfit 🙂

  Svar: Jaha okej, då förstår jag 🙂

  Ja jätte kul 😀 Ska bli så kul att lära mig hur den fungerar 😀

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.