Livsstil

Fredag, nya brödrar och kompisar och sovmorgon

dsc_2534

Godmorgon godingar! Fredag och solen tittar fram och jag fick sovmorgon vilket jag verkligen uppskattade och behövde. Vaknade strax innan 8:a av att kamphundarna höll låda i sängen. Jag förstår inte varför dom inte bara kan sova. Sa till sjömannen att jag skulle släppa ut dom i hallen så vi fick sova, men han klev upp med dom då han var vaken.

Så strax innan 10 vaknar jag och nu sitter jag här vid datorn, sjömannen mitt emot och jag har just fixat varsin latte till oss. Igår kväll kom Linnbie på besök, vi unnade oss pizza till sen middag, vilket faktiskt inte var så gott. Snackade skit och bara var, underbart.

Sjömannan talade just om att han letar byxor. Han träffade en kille när han var ute med hundarna som hade chinos med fickor på sidan och muddar som var snyggt och det vill han ha, men han hittar inte. Jag frågade honom varför han inte frågade och han bara, nä det kan man inte göra haha.  Nu ska jag fortsätta svara på lite meddelande på Facebook, jag har fått både nya kompisar och nya bröder när jag igår la in min Iphone 6 plus .. Dessutom vill dom ju ha den helst gratis.  Av kompisar och brödrar köper man väl det för priset som är satt? Så nu ska jag minsann tala vissa av mina nya familjemedlemmar till rätta, dom bör lära sig lite vett och etikett.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia Werlin: min hälsoresa och nybliven mamma 1 oktober, 2016 at 14:14

    Nu ligger röstningen uppe för att bli månadens blogg! 🌸
    Sprid gärna inlägget så fler kan rösta på just din blogg 🌸

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.