Dagens outfit

Orange

I samarbete med Sonnybono.se

Regnet det öser ner och planerna för att fotografera outfitbilder med lite av de nya plaggen från Sonnybono gick ju inte som planerat, så jag och sjömannen tänkte att när vi ändå ska iväg och handla så kan vi fotografera i garaget. Men att försöka få till snygga foton i ett garage där uppenbart alla ska röra sig samtidigt är ju inte lätt, men lite nya foton blev det.

Under våren har jag ett samarbete med sonnybono.se och kommer därför visa upp en hel del nya snygga plagg. Plaggen ovan är där i från och jag fullkomligt älskar kläderna. Tröjan är sjukt sköna, de slitna jeansen är i stretch och riktigt sköna. Många ogillar de slitna jeansen och tycker det är ungdomar som har det och att jag bör gå i från det haha. Jag håller inte riktigt med.

Vi har varit och handlat, en runda på systemet och fick med oss lite nytt bubbel hem och ännu en sort blått vin. Vi får se som det är mer smak på det. Jag har hämtat ut ett paket med tavlor som jag ska ta mig en titt på och sen joinar jag väl sjömannen i soffan en stund eller så kör jag i gång och plockar lite här hemma, dammsuga golven och fixa inför kvällens middag. Det vattnas i munnen av bara tanken på kvällens middag och bubbel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.