Livsstil

Look at me, I’m a beautiful creature!

En dag på stranden.

Det blev en klarblå himmel och en fantastisk värme från solen så i solstolen och i havet har jag spenderat dagen med syrran.  Jag tycker dock att det tar en enorm tid att få färg och man ser så blek ut när man sitter där i solstolen och tittar sig omkring på alla mörkt solbrända människor som likt mig njuter av värmen och solen. Men å andra sidan ser det ut som dom redan haft en del av sin semester och kunnat spendera hela dagarna i solen.  Märkligt, så var det inte många som smörjer in sig medans jag och syrran flitigt använder spf för att inte bränna oss.

Det märks oxå  på syrran att hon är gravid, ja inte bara på att man ser det på henne och hennes fina mage utan att hon mer än gärna spenderar mycket tid i vattnet för att svalka sig. Man ser oxå på henne när solens värme håller på ta kål på henne och jag kan inte låta bli att skratta när vi sitter där och jag fullkomligt njuter av värmen och hon säger – vi måste bada och det är nu haha!

Men nu är jag hemma hos kamphunden och hade tänkt tvätta men någon hade varit snabb och ta tiden så jag får behålla min tid i morgon kväll. Nu ser jag fram emot morgondagen då även den kommer spenderas på stranden med min älskade lillasyster. Och nu är det bara dagar kvar innan sjömannen kommer hem.

Har hämtat ut paket och när jag hämtade paketet som jag fått sms avi av så säger kvinnan på posten – fan fel paket. Märkligt att det är samma namn på 2 paket och dom är bredvid varandra, samma hylla och samma dag. Jag sa att det nog är mitt med då jag väntade flera paket, men jag fick inte hämta ut det utan avi – trots att det var exakt samma namn och adress och att jag har leg att visa upp. Enligt henne bor det tydligen 2 stycken Tommy på samma adress!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.