Ett hälsosammare jag

Dålig sömn, sovmorgon och smoothie bowl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I natt har jag sovit så jävla dåligt. Det har värkt i kroppen så fruktansvärt, så jag fick kliva upp röra på mig lite och sen ta en extra värktablett och sen kunde jag somna om efter ett tag. Och kamphundarna väckte mig kl 7, så ut med dom och sen la vi oss igen och vi somnade om och vaknade 9.45! Och jag vaknar upp med normal och hanterbar värk, för mig i alla fall.

Utfodra de små liven, ut med dom igen och sen in och göra en frukost till mig. Den obligatoriska latten är jag tvungen att ha och i dag är andra dagen i rad som jag faktiskt gör en smoothiebowl. Inte lika fancy som många andras foton på min smoothiebowl, men vet ni? Jag gör den för att jag ska bli mätt och för att se om detta frukostalternativet kan vara något som är skonsamt för min magen.

Dagens smoothiebowl innehåller:
-Verum kvarg vanilj,
-Mjölk
Inflamino pulver ( ad-link )
Hampaprotein (ad-link)
– Frusen mango
– Banan
– Frusna hallon och blåbär

Smakar riktigt gott och jag hoppas smoothie kan vara något som är skonsamt och något som min extremt känsliga mage ska uppskatta. Inflamino ska tydligen vara grymt mot problemmagar så jag är tacksam att jag fick kontakt med Holistic som gav mig tips.  Och ja, dagens planerade morgon promenad sket sig ju duktigt då kroppen uppenbart tyckte annat i natt.  Nu äta frukost, kolla sociala medier och svara på mail!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.