Ett hälsosammare jag

Träning i pildammsparken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är veckans första, nära döden träningspass i pildammsparken avklarat! Fantastisk väder bjuder Malmö på även i dag, så i dag skippade vi gymmet och faktiskt sög i oss D-vitamin och fick njuta av träning i fantastisk miljö i centrala Malmö och jag bor en gata i från denna fina park.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Självklart måste det tas foton till bloggen .. Dokumentation! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett var runt pildammarna med promenad och sedan körde jag och syrran intervall träning här. Upp och ner för trapporna ett par gånger och 2 varv runt bland dessa kullar och ja, behöver jag säga att konditionen inte är vad den en gång har varit och att mitt hjärta höll på stanna? Haha! Men det var så jävla skönt.

Vi avslutar intervallträningen och tar en promenad ett varv till runt parken och sen hem. Nu är jag hemma och har fått i mig frukost och avslutar med en proteinshake. Jag förstår inte varför det ska göras så sött protein och varför jag alltid lyckas få klumpar. Jag kräks och får skaka den jävla shaken en halv dag!

Nöjd som fan ska jag nu duscha och ställa mig och laga mat så jag har något att äta ikväll på jobbet, rasta kamphundarna och bara vila kroppen. Jag måste för övrigt försöka få tag i en läkare och undersöka varför i helvete mina leder knakar så förbannat hela tiden, kvittar om jag tränar eller bara går från punkt a till b så låter det som jag knäcker grenar. Jag börjar bli liten nojig över detta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.