Ett hälsosammare jag

Friyay, pw och vända på dygnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina hjärtan. I dag börjar jag dagen som vanligt med att rasta kamphundarna och ja, i dag väckte nog fan alla 3 hela Malmö genom att skälla. Ibland funderar jag lite på hur andra hundägare tänker och fungerar. Dom tycker våra hundar är så söta, våra sätter i gång och skäller, jag kämpar med att få tyst på dom och ändå står de jävlarna kvar med sin hund och säger: Åh vad duktiga ni är på prata, ja ni är så söta, jasså, säger du det.. Men förhelvete, ta din jävla hund och dra åt he … skogen!

Efter rastning och utfodring av kamphundarna fick jag på mig träningskläderna, startade de trådlösa lurarna och snörade på mig skor för en morgon powerwalk och i dag blev det 3.5 km i morgonvärmen, solen värmer riktigt gott och det är så otroligt skönt att komma ut och röra på sig, och mina leder och kropp behöver verkligen det. Jag förstår inte att det ska vara så jävla svårt att behålla motivationen, trots att man vet att kroppen mår bäst av det och att min värk lindras. Fibromyalgi är fan inte lätt att leva med.  Men nu får det vara nog med “jag hinner inte”, “Jag orkar inte” , “jag har inte tid”. Jag behöver röra på mig, stärka min kropp och framför allt , man ska trivas i sin kropp och det gör jag verkligen inte just nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En vitaminrik och proteinrik smoothie på Soygurt creamy vänilla, lite mjölk, hallon, blåbär, banan och inflamino och HampaproteinOch självklart fixade jag den i min Mix & Go PRO från C3.

Nu ska jag svara på lite mail om lite trevliga samarbetesförfrågningar, dricka min latte, ta en dusch och göra mig klar för att möta upp världens bästa miss punglover för en lunch, en eftermiddags promenad med syrran och någon gång här under dagen ska jag försöka vila och sova lite då jag ska vända på dygnet då jag går på första natten av 5 i natt – i can do it haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sojka 9 september, 2016 at 09:57

  Heja dig Tommy! Skönt med träning och vad det gör med en och knäppt hur lätt man kan glömma det fort!
  Själv har jag vilodag idag och ska fixa ögonbrynen nu i Malmö sen ska jag väl dra runt lite i Malmö för att se om jag kan försöka komma på något att göra! 😀

  • Reply tommytott 9 september, 2016 at 12:01

   Tack så mycket! 🙂

 • Reply Mirre 10 september, 2016 at 00:19

  Numera bloggar jag här och detta är min bloglovin, det strular för mycket på nouw

  https://www.bloglovin.com/blogs/sweetwords-17681459

  Hoppas att ni följer med mig

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.