Ett hälsosammare jag

Vad blir det för mat ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har jag försökt sova lite och jag har sovit lite nu i eftermiddag, men nu väsnades det så fruktansvärt när vi tydligen får nya grannar vägg i vägg och flyttfirman är allt annat än lugna i trappen så jag klev upp igen och började fixa med maten.

Nu serveras det sjömannens lasagne, med tomat, gurka och salladsost och ett stort glas med is och BCAA. Oh lord vad gott och ur högtalaren strömmar en ny favorit, Cam- Burning House.  Resten av kvällen blir att hänga upp tvätt som ligger i tvättmaskinen, utfodra och rasta kamphundar, snygga till mig och packa väskan inför min första jobbnatt på 3 månader.  Självklart följer protein och bcaa med. Jag är fan beroende av bcaa. så jävla gott!

Vad äter ni till middag i dag ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Matilda 31 maj, 2016 at 17:36

  Ser galet gott ut! Blir lax här. Lycka till på jobbet i natt!

  • Reply tommytott 2 juni, 2016 at 08:21

   Första natten gick bra! Sjukt trött bara men gick bra så nu har jag 10 dagars ledighet, vad jag vet haha! 😀

 • Reply Margareta 31 maj, 2016 at 18:36

  Det där ser ju jättegott ut!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.