Camping livet

Dansk fläskestek, skogsmulle i sovrummet och monstret is alive

Danskfläskestek.

Hej måndag, du kom alldeles för snabbt och vet inte om jag är riktigt redo för denna vecka? Helgen kom , det blinkade till och här sitter jag nu Måndag förmiddag och funderar på vart mina 3 dagars ledighet tog vägen? För jag vet inte riktigt vad jag har gjort under dessa dagarna. Att jag dessutom vaknar upp med en oerhört stel och sliten kropp gör inte saken bättre, det värker rätt kraftigt lite överallt i kroppen och fibromyalgi monstret “Ernst-Hugo 90+” har vaknat upp och visar sig. Jag orkar inte.

I går slog vi till med en redig söndagsmiddag. Nu blir väl vissa läsare stolt över mig som slog till med en redig söndagsmiddag som varit i ugnen ett par timmar, för jag har fått höra att jag inte tar söndagar på allvar för det ska helst ätas söndagsstek.  Så ja, i går blev det en annan typ av stek, Dansk fläskestek och vi gjorde fan brunsåsen från grunden hemma. Själva. Heja bögarnabus. Vi skippade dock potatisen och sjömannen åt kokt … va fan heter den där vita ..? .. Blomkål. Jag åt haricots verts och avokado. Det är ju helt fantastiskt att man behöver googla för att hitta namnet på de exotiska grönsakerna haha!

Snarkar så jag tror det var 10 män i sovrummet.

I natt fick jag väcka , eller jag gjorde 3 tappra försök, att väcka sjömannen från hans gigantiska snarkningar men jag misslyckades så jag tog med mig min kudde och la mig i soffan och somnade där. Jag kunde verkligen inte somna då han snarkade så fruktansvärt mycket och ja, man ska inte väcka den björn som sover men det där var något utöver det vanliga och ja, det hör inte till vanligheten att han snarkar så där högt och intensivt. Men jag fick till slut somna. Sjömannen har dragit iväg med den svarta lilla hyndan till bilverkstan för service och förhoppningsvis kan dom fixa den tills i morgon så vi kan hämta den och jag får hem en bil som inte låter som ett tröskvärk när man bromsar och svänger och att det inte kostar halva min lön. Nu ska jag ta en värktablett och se om kamphunden vill äta. Jobb väskan ska gås igenom och ett kvällspass väntar. Wish me luck.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.