Livsstil

Gräsänkling, ledighet och objektiv till porträtt

En ofokuserad gräsänkling.

Hej på er godingar. Ser ni på fotot ovan? Jag har suttit på golvet, sprungit tillbaka, satt mig på golvet, tillbaka till kameran och åter till golvet för att ställa in fokusering, inställningar och objektivet fokuserar inte som det ska. Jag blir fan tokig och letar febrilt efter ett nytt objektiv så att jag kan få inspiration till härliga foton och inlägg här i bloggen.

Som ni har märkt har det varit lite glest med inlägg här och det beror mycket på det här ovan men också för att jag haft ett par tuffa dagar. Jag har varit nere , ledsen och inte alls i form. Sjömannen har åkt till sjöss igen och det har gjort så fruktansvärt ont och ensamheten är så jävlig. Men jag gör det bästa av situationen.

Kroppsideal.

Jag är ledig i dag och i morgon och jag har bestämt mig för att göra ett nytt tappert försök att få ordning på min kropp. Jag hatar kroppsidealen och jakten på den perfekta kroppen men jag är en människa som dras med i denna skiten och jag vantrivs så fruktansvärt i min kropp. Jag har nog aldrig varit så besviken på mig själv och min kropp som jag är nu. Jag kollade dumt nog tillbaka till 2012 och såg en bild på mig då och jag skäms hur jag slarvat och tryckt i mig massa onödigheter. Så i dag ska jag iväg och handla hem mat för att göra matlådor och från och med i morgon och 14 dagar fram kommer jag äta efter kostschemat jag hade 2012. I can do this.

Objektiv till porträtt.

Har någon av mina läsare tips på bra objektiv till porträtt? Jag är på jakt efter nytt objektiv och då hade det varit ett perfekt med ett objektiv som är grymt vid porträttfotografering och samtidigt kan jag använda det i vardagen till bloggen och mina sociala medier? Jag har kollat lite på Nikon 85mm 1.8, 70-200 2.8 . Men har ni något tips på något grymt normalzoom? Jag ser över begagnad marknaden och försöker komma över ett så billigt som möjligt haha. Ekonomen i mig gråter vad dyrt det är med objektiv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.