Camping livet

U better work bitch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har varit iväg och handlat till kvällens middag, vi är sugna på att göra våra egna hamburgare på grillen om vädret vill som vi vill. En ny hamburgepress inköptes och jag ångrar nu lite i efterhand att jag inte köpte det där snygga doftljuset som dessutom doftade sinnesjukt gott.  Och så körde vi förbi sydbil för att kolla om dom hade någon begagnad stång hit till husvagnen så att vi kan fälla ner ena framsidan som ni ser på bilden här ovan  .. Luftigt och bra !

Jag måste börja piska mig lite själv nu. Bloggen är ju något jag brinner för extremt mycket och jag känner att jag ännu en gång tappat bort mig lite, lagt bloggen för mycket åt sidan så jag haft ett par tuffa månader med alldeles för mycket jobb och då kände jag att bloggen fick minsann hamna lite i skymundan , vilket jag egentligen inte tycker om. Men nu ska bögen piskas ordentligt och det ska glöda i fingrarna och jag ska hitta tillbaka till att både uppröra, beröra och få er att le och skratta.. för att jag vet ju att jag kan och tycker själv att bloggen har varit lite väl opersonlig och det har kastas upp tradiga inlägg och inte så mycket .. jag, sjömannen och kamphundarna som vi egentligen är!

Så nu med favoriten Nocco – tropical ska jag arbeta lite med saker jag ligger efter med och ändå försöka njuta av de sista lediga dagarna innan jobbet utanför de sociala medierna börjar igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kaffehörnan 8 augusti, 2016 at 17:38

  Halloj grabben
  Jo klart bloggen betyder mycket, där man kan skriva av sig och dela med sig. Bra du tar tag i detta nu 🙂 du har haft mkt ett bra tag. Då får bloggen en känga.

  • Reply tommytott 10 augusti, 2016 at 05:41

   Hallå!

   Ja det har varit för mycket och bloggen betyder mycket! Förhoppningsvis blir det mer inlägg här i bloggen nu när semestern är slut igen, men som vanligt är det massivt med möten, jobb och annat spännande som är inbokat. Så vi får helt enkelt se, men på något sett ska jag väl få bloggen att leva igen, jag får helt enkelt försöka överleva på ett par timmars sömn haha!

 • Reply Misstossequeen 8 augusti, 2016 at 21:39

  Härlig blogg du har 😊

  • Reply tommytott 10 augusti, 2016 at 05:40

   Tusen tusen tack!

 • Reply Marie 8 augusti, 2016 at 21:49

  Men man hittar ju den där glöden då man tar paus ibland =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.