Livsstil

Date med sjömannen

Efter denna dagen blev det date med sjömannen ute på restaurang och vi tog en som ligger runt hörnet som vi vet har bra mat och vi hade turen denna gången oxå att få ett litet bord för 2, trots att vi inte hade bokat. Nästa gång får vi boka så kanske vi kan få bättre bord. Alltid mycket folk på restaurang JP´s.

Vi tog varsin planka, jag med kyckling och sjömannen med ryggbiff. Det första jag beställde var ett glas rosé och sen maten. För vinet var mer välbehövligt efter denna dagen haha!

Nu är vi mätt och belåtna och hemma hos kamphundarna. Vi har tänt lite ljus och resten av kvällen blir ryggläge i soffan med kamphundarna framför tv´n. Det blir nog en tidig kväll även ikväll. I morgon ska jag iväg igen och se om jag kan hämta ut mitt ID-kort till nya jobbet, i dag var det stängt p.g.a sjukdom, så vi får hoppas på bättre tur i morgon. Sen får vi se, eventuellt hämtar jag hem en julklapp jag köpt till mig själv haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelica 21 december, 2016 at 20:17

    Fy farao vad gott de såg ut.
    Nanna gott!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.