Livsstil

Kaffe hos syrran, blonderad bög med råttor och vinsugen

Jag har hjälpt syrran och hämtat hem lite blommor från gamla lägenheten och kört till den nya och så skulle jag få kaffe. Trött som en galning så blev det inte bara kaffe, hon hade alltså andra saker i huvudet och det var att låta sin bror agera slav och dessutom klättra i fönster för att sätta upp gardiner, och bära lådor upp på vinden och ta en promenad till affären. Jag ångrar lite att jag tackade nej till tacomiddag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl hemma igen utfodrade jag kamphundarna och kopplade 2 av 3 och gick på 30 minuters promenad runt området. Japp, de små bestarna behöver oxå motion och uppenbart bete sig som as när det kommer andra hundar, dom skäller och jag skäller. Japp, jag vet .. Pedagogen totten kommer verkligen fram och jag vrålar på gatan att håller ni inte käften ska jag byte er mot en flaska vin.

När dom behärskat sig och vi lunkar på och spanar och doftar på allt, ja hundarna i alla fall så går jag förbi en tjej som stirrar som fan. När hon rundat buskarna hör jag hon säga i telefon – Det gick just förbi en platinablond kille med 3 små råttor, han måste vara bög. Jag svarade hög, du har helt rätt snäckan .. Hon blev tomatröd i ansiktet!

Dom tystnade och jag suckade för det hade ju vart gott med ett glas vin, men denna stjärtisen orkar verkligen inte pallra sig ut igen för att gå svinlångt och handlade en flaska. Jag får nöja mig vatten som jag har hallon och mango i .. Nästan som vin 😉

Resten av kvällen blir att sjunga för grannarna,känna doften av ljusen, ta en lång varm dusch och eventuellt lägga ansiktsmask och försöka få lite extra återfuktning till detta trötta ansiktet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonym 2 februari, 2016 at 18:13

  Äckliga bögg !

 • Reply Mirre 2 februari, 2016 at 21:43

  Hehe små kamphundar minsann =D, snyggt med blonderat =D

 • Reply Anna 3 februari, 2016 at 09:53

  Brukar inte lägga mig i andras kommentarer men till dig: Anonym – Om du nu ska använda eller skriva ordet bögg lär dig då att det stavas med ett G!!
  Och det märks tydligt att du inte känner Tommy!

  Kram på dig vännen <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.