Livsstil

#tappatvålenfredag

Fredag, du efterlängtade fredag. Jag vet , ni börjar nog snart fundera på va fan jag lider av med tanke på rubriken? Det brukar ju va #tappatvålen onsdag, men nu är det lite olika dagar tvålen tappas och ibland mer än 14 dagar emellan haha! Men i dag kommer äntligen min älskade sjöman hem, äntligen och dessutom går jag på ledighet efter 21.30 ikväll. Perfekt! Klockan 04.15 vaknar jag av måsjävlarna som skriker som aldrig förr, men jag orkar verkligen inte kliva upp och kamphundarna sover fortfarande, så vid strax efter 08 klev vi upp , gick ut och sen la vi oss till strax innan klockan 9, vilket var oerhört dumt.

Nu dricker jag en latte och har öppnat balkongdörren då det är strålande sol och riktigt skönt väder ute. Jag älskar att våren är på ingång på riktigt ( om inte snöhelvetet infinner sig igen). Jag har ett kvällspass på jobbet som ska avverkas, 3:e kvällen av 3 och sen ledighet. Jag känner lite inre stress då jag sagt hela veckan att jag skulle kliva upp lite tidigare i dag för att renbädda sängen, det är något jag alltid gjorde innan sjömannen kom hem förut men varit slarvig och innan han åkte på jobb så uttryckte han att han hatar sängkläderna som är i sängen nu , täcket håller sig inte på plats, så jag tänkte göra honom extra glad att han får komma hem till en renbäddad säng med lite snyggare sängkläder haha.

Så nu ska jag få i mig latten, kolla igenom sociala medier innan jag kör i gång och renbäddar , sjunger högt och flaskt för grannarna och ler mitt mentalt störda leende. Och det perfekta humöret hänger som de senaste dagarna, det känns så bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.