Livsstil

Facebookstatus, trött pappa och galna kamphundar

Seriöst, när fan ska jag få sovmorgon? Jag förstår inte detta med att Gizmo alltid ska väcka mig? Har det fortfarande inte efter 3 år gått in i skallen på den hunden att vi faktiskt är 2 pappor i detta hushållet och att det går att väcka sjömannen och att man faktiskt, någon jävla morgon kan ta sovmorgon och sova lite längre? Cred till er föräldrar som är uppe hela nätterna och sen kickar i gång en hel dag med en skrikig unge. Jag får ibland mental brakedown över kamphundarnas beteende.

Inte nog med att jag aldrig får sovmorgon utan när jag loggade in på Facebook så möts jag av att Facebook är trevliga och skriver, Godmorgon Tommy, håll dig torr i dag , enligt prognosen blir det blött? Skit på dig Facebook,det är fan fult att ljuga. Jaja, upp, mata kamphundarna och så kommer vi ut .. Its raining. Fan Facebook, kan du inte typ i morgon skriva, Godmorgon Tommy, klä dig lätt, solen skiner och det är 25 grader ute?

Det blir en snabb runda ute tänkte jag och eftersom det regnar släppar jag lös kamphundarna på gräsmattan. Tror ni det blev en snabb och lugn runda? Kamphundarna jagar kaniner och jag jagar kamphundar. Att jag aldrig lär mig, men jag fick tag i kamphundarna och kaninerna kom ännu en gång undan. Kopplade bestarna och tog en runda runt kvarteret så dom i alla fall gjorde det dom skulle.

En maskin tvätt är i gång, ljusen är tända, latten är fixad och sjömannen sover … Godmorgon vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelica 22 december, 2016 at 09:21

    God morgon

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.