Chanel, Prada & Gizmo

Perfekt till din fyrbenta vän

| I betalt samarbete med Hundshoppen.com

Foder och tillbehör till din hund.

Finns det något i livet som ger så mycket kärlek , obehindrad kärlek som våra hundar ? Dom finns där i vått och torrt, ställer inga frågor men kräver obehindrat med kärlek och det bästa av allt är att dom finns där och känner av när man själv inte mår så bra eller är på topp. Det finns ett ordspråk som lyder att hunden är människans bästa vän och det kan jag verkligen bara hålla med om.

Som ni vet så har vi ju våran älskade kamphund och hon är det dyrbaraste vi har och hon börjar ju komma upp till åren och vi märker verkligen på henne att hon börjar bli gammal och därför lägger vi ner extra mycket tid på att hon ska få ha det så bra som hon bra kan, för gud vet hur länge vi får låna henne här i livet. Vilket jag hoppas blir ett par år till, för jag kan verkligen inte leva ett liv utan henne och utan hund.

Därför vill jag som djurvän tipsa er om Hundshoppen. En sida för din vovve, där du kan botanisera bland leksaker, foder och även leksaker. När vi är inne och pratar på foder så vill jag passa på att rekommendera er deras foder Britcare, ett foder som varit uppskattat hos våra hundar.  Vi körde ofta på Brit Care Sensitiv, just för att våra hundar har haft olika magar och reagerat olika på diverse innehåll,  så därför är ett foder för den känsliga hunden att rekommendera.

Sen vill jag passa på att tipsa om något som jag uppskattade extra hos Hundshoppen, och det är en kategori för dig som går i tankarna på att skaffa valp eller att ni går där hemma och väntar på det där magiska datumet då ni ska få hämta hem era nya familjemedlem som ni ska få skämma bort, lära känna och få en ny bästa vän i livet.  Bra att ha kategorin är något alla som ska hämta hem en valp bör kolla in och klicka hem saker i från. Rekommenderar starkt!

Rekommenderar verkligen alla er med hund att kolla in hundshoppen, för både foder, vård och aktivering.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.