Camping livet

Den som förlorar tappar tvålen

Fredag kväll och middagen är intagen. Det blev kycklingpinnar ( något vi hittade i frysdisken på Willys ) och grönsaker. Det blev en middag tillslut, för våran gasspis i husvagnen bråkade, men då vi för ett par år sedan fick en elektrisk spishäll av en av våra dåvarande fantastiska camping grannar så hade vi nu en platta som kunde kopplas in på elen och kycklingpinnarna kunde stekas klart så blev vi mätta och belåtna.

Efter middag öppnade jag en flaska bubbel som sjömannen inte uppskattade då han tyckte den var för sur och för torr. Så jag fick även hans glas och resten av flaskan. Heja mig?! Sjömannen tog en öl och sen spelade vi lite kort, både vänd 8:a och skitgubbe och som slutligen gick över till yatzy – Den som förlorar tappar tvålen. Sjömannen förlorade mest, så bend over honey , here comes the pågatåg .. haha!

Nu kollar vi nyheter, jag tittar in här och hoppas ni har en fantastisk fredag. Min semesterdag för att utöka ledigheten till 3 dagar i stället för 2 har vädermässigt inte varit det bästa, men jag fick en dag extra ledighet med sjömannen och kamphundarna och det är ju det som räknas. Nu är det nyheter och sen en varm dusch som väntar. Resten av kvällen blir lugn och sjömannen ska ju tappa tvålen haha!  I morgon är en ny dag och då hoppas vi på sol och besök väntas då andra planer ställdes in. Dessutom har sjömannen funderat hela dagen på hur vi ska kunna höja upp vagnen lite, så vi får se .. Det står på morgondagens schema, förhoppningsvis sola och fylla på depån i kroppen av bubbel – Vi handlade lite nytt i dag och förhoppningsvis uppskattar sjömannen det bättre än dagens flaska.

Trevlig fredag och var rädd om varandra – Låt inte rövslickarna ta er energi, det har jag lärt mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie 5 maj, 2017 at 20:24

  Haha jag bata älskar att komma in å läsa hos dig. Så ärlig, humoristiskt och avspänt.
  Man blir bara så glad😀

  Hoppas ni får en underbar helg.
  Kram

  • Reply tommytott 5 maj, 2017 at 20:27

   Tack fina du .. Det värmer verkligen, för det är just så jag vill förmedla det – Ärligt, humoristiskt och avspänt. Så som jag är och försöker leva mitt liv!

   Trevlig helg fina du!
   Kram!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.