Camping livet

Söndag, värkhelvete och fixande vid vagnen

Söndag morgon och i dag är det ingen god morgon. Jag har sovit så fruktansvärt oroligt och har tydligen i sömnen sagt att jag har ont i mina leder. Då är det riktigt jävla illa om jag även i sömnen uttrycker min smärta. Vaknar upp och känner bara för att dra något gammalt över mig och aldrig mer kliva upp, men det är ju bara bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen.  Fixa kaffe, koka ägg och äta frukost. Kokt ägg och en tallrik med glutenfria havregryn och mjölk. En stabil och bra frukost.

I går vid 13 tiden kom Patrik och Annica ner till husvagnen och dom hjälpte oss att börja med projekt höja husvagnen samt rätta upp den så den står bättre och inte hällar så mycket på den ena sidan. I förtältet såg det ut som det var andra världskriget, men efter mycket om och men så fick vi husvagnen rakt och kunde sträcka förtältet ordentligt. Solen kom fram och vi njöt av trevligt sällskap , gott bubbel och en fantastisk arbete.

Senare på kvällen trillade Katti och gänget in. Vi grillade, snackade skit och hade tänkt ta premiärbadet, men eftersom dom kom ner senare än planerat så hoppade vi det, snackade massa skit och drack gott i förtältet.  Nu på morgonen har vi varit och diskat, fixat här vid vagnen och ska nog bara slappa resten av dagen vid vagnen. Jag har ett samarbete med DanielWellington som måste fotograferas och komma upp idag – utöver det är det bara vila kroppen som gäller. Jag känner att veckans träning har varit bra, nu  väntar vi in en ny vecka och då får jag steppa upp det lite. Blev ju inget gymträning denna veckan, men jag fick in mer än 2 träningspass!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 7 maj, 2017 at 14:02

    Så härlig lördagskväll ni fick och gött det där såg ut =D <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.