Livsstil

Detta är en rubrik

Onsdag förmiddag

I natt har jag sovit sådär, vaknat ett par gånger mest för att det varit ett jävla liv utanför. Det har ropats och det har varit motorcyklar som kört som dårar och det har varit massor med ljud. Det här med att ha spenderat så gott som hela sommaren i stugan och tystnaden där ute och sen sova här i lägenheten med en jävla massa ljud, det är stor skillnad.

Kamphunden har sovit länge i dag och själv vaknade jag vid 6:15, asatrött men jag kunde inte somna om så jag gjorde allt för att kunna somna om, men det kunde jag inte så jag fick helt enkelt 2 timmars mys med en sovande kamphund som trycket sig så nära hon bara kunde. Hon har varit lite låg och nu förstår jag varför, för i skrivandes stund så kräktes lilltjejen på filten här i soffan och där kom det upp gräs. Jag höll på spy och samtidigt torka upp möget och klappa Chanel och säga att det inte är någon fara, det kan hända den bästa <– inners inne tänkte jag, men förhelvete, så jävla äckligt, du kan väl för fan kråka ute?!

Men vi är vänner och hon försöker pussas men jag tackar fint nej.  Musiken den strålar hur högtalaren på datorn och jag ska försöka strukturera upp livet. Men insåg att jag inte har schemat på mobilen för kommande månader, så jag får fotografera av dem ikväll på jobbet och så skriva in schemat.  Samt se vilka dagar jag kan hänga i stugan och fixa inför vintersäsongen så allt är klart så man inte behöver stå ute och pilla i trädgården när vintern helt plötsligt har tagit ett stadigt grepp över Malmö – men hej, det är länge dit ännu för med tanke på temperaturen på morgonpromenaden så är det fortsatt sommar.

Nu dricka ljumna latte och fortsätta svära över den onda handleden och lill -och – ringfingret haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.