Livsstil

Hello friday

DSC_1221

 

Godmorgon och hej fredag. Hur lycklig är inte du i dag? Fredagsmyset väntar, sveriges nationalrätt tacos ska många äta och rödvinet ska luftas och med all sannolikhet har du redan börjat smygäter dina barns godis. Heja dig.

Morgonen började kl 06 då kamphunden Gizmo tyckte att det var oerhört viktigt att just jag klev upp en okristlig tid. Varför får jag aldrig sova? Medans jag får gå med världens snyggaste frilla och skrämma skiten ur grannarna får sjömannen ligga kvar och snarka och hångla med kudden. Jag känner mig lite kränkt.  Vi packade ju ner så gott som allt i köket i går. Smarta bögar som packade ner allt, jag fick vara lite våglig och värma mjölken till latten i en takeaway mugg i micron. Det började inte brinna.

Ännu en dag med ett fullt schema. Igen. Vafan?! I dag ska vi förhoppningsvis få besked om ett förtält och jag hoppas, håller tummarna och kniper lite extra med gumpallalan att vi kan hämta hem ett i dag. Vi ska med syrran på lägenhetsvisning, köra ner lite saker till husvagnen och i samma veva kasta av Sebbe i Trelleborg.  Sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Lite vin kanske ? 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply PIET 17 april, 2015 at 15:50

  Hörry!
  Kommer till Malmö i maj. Frågan lyder: vad har du för arbetspass 26 och 27/5, eftersom jag förutsätter att vi ses. Till och med tar en tur till Schöpenhamn. I första klass – 2:a är ju under ens värdighet (sägs dessutom att det är en massa ungar där, vavettja).
  Estimation: ankomst sen e.m. den 26:e, retur sen e.m. den 27:e.
  Fredagsångesthälsningar från
  Svärjes framstjärt

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.